PERSOONLIJK | EEN NIEUWE LIEFDE

Hoofdstuk 54. Mijn liefde voor panter is nog steeds ‘alive’! Ik zei nog tegen je de laatste keer, dat ik zo’n beetje alles al had gezegd. Eigenlijk liet ik een beetje doorschemeren dat ik er nu echt eens mijn klep over moest houden. Maar ja. Toen had ik dit belachelijk leuke ding nog niet in de pocket. Dus ja. Ik moet toch echt even wat met je delen. En mocht bij jou de liefde voor panter ook zo diep zitten, wees dan gewaarschuwd! Want de kans is groot dat je er na het lezen van deze blog weer ééntje bij hebt. Een nieuw pantertje. Een nieuwe liefde…!

Maar lees ook gerust even verder als je op één van de volgende vragen JA kunt beantwoorden.
* Heb jij wel ‘iets’ met tassen?
* Houd je van praktische oplossingen?
* Ga je binnenkort nog op vakantie?
* Houd je van leuke nieuwe spulletjes?
* Vergeet je ook steeds je ‘plastic’ tas naar de supermarkt?

JA?

Sorry. Maar nu moet je echt even verder lezen.

Laatst kreeg ik dus een berichtje van Brechje, de eigenaresse van All-time Favourites. Misschien al wel eens van gehoord? Ze had gelezen over mijn werk als kinderstyliste en ze had mijn liefde voor panter ontdekt. En toen dacht ze dus: daar heb ik iets voor! Ze zag een soort van twee vliegen in één klap. Want tenslotte hebben stylistes haar geïnspireerd om een tas te maken. Ze zag ze namelijk altijd zo sjouwen in het World Fashion Centre met die blauwe/gele Zweedse shopper! Dus bedacht ze een hele hippe grote shopper, waar je heeeeel veel in mee kunt sjouwen. Halleluja. Ze heeft ze in meerdere kleuren en prints, maar die met pantermotief die vond ze mij op het lijf geschreven.

En nu heb ik er dus ook eentje… Een All-time Favourites pantertje. Een nieuwe liefde.

Mag ik je even voorstellen?

Hij is heel groot! En leuk! Hier sjouw ik dus m’n nieuwste kinderkleding collecties en kinderschoenen in mee, maar ik heb ‘m ook bij me als ik op pad ga met Oliver op Mama-dag. Dan komt deze grote vriend supergoed van pas. Luiers, doekjes, reserve kleding, koekjes + al mijn eigen zooi. You name it, ik gooi het erin. En ik denk dat deze shopper ook op vakantie heel goed van pas gaat komen. En ook op Nederlandse stranddagjes, want die gaan er zeker nog veel komen. Kortom, we zijn nu al hele goeie vrienden!

Wat vind jij van m’n nieuwste aanwinst? Zou deze tas (of één van de andere kleurtjes ) ook iets voor jou zijn? Laat het me gerust weten in een comment onder deze blog of op facebook!

– X♡ – Free

Via deze link kun je de tassen shoppen

_63A3449_63A3458 _63A3550 _63A3488 _63A3498 _63A3575 _63A3535_63A3533 _63A3622 _63A3553 _63A3477
Klik hier om naar de webshop van All-time Favourites te gaan

Frederieke: T-Shirt Scotch & Soda, Blazer Mango, Jeans Zara, Schoenen Peter Kaiser
Oliver: Shirt Gardner and the Gang, broekje Tumble ‘N Dry, schoenen Vans

Wat vind jij van deze tas?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie