DE HIPPE & FASHIONABLE OUTFIT VAN AIMEE


Door Sophary:

Ik kan me gewoon niet voorstellen dat binnenkort de schoolvakantie al weer over is. Dat betekent namelijk dat onze zomer dan ook daarmee over is. Nog geen week geleden dacht ik dat het herfst was. Maar de afgelopen weekenddagen hebben die die ‘herfstdagen’ doen vergeten ;-).

En als er dan toevallig weer mooie zomerse dagen aanbreken, dan wil ik toch dat de kids weer kunnen shinen in hun outfit. Nu de zomer dan toch echt bijna over is, wil ik ook niet te veel geld aan zomerkleding uitgeven. Dus vaak loop ik toch even de H&M binnen om weer leuke items in te slaan.

Vandaag is Aimee all-over H&M. Het shirtje komt van de jongensafdeling, maar heel leuk te combineren met rokjes en broekjes. De boho sandaaltjes van Mockies maken dit setje super stoer. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt de sandalen shoppen via deze link

dav dav dav sdr sdr dav

Klik hier om direct te shoppen bij Mockies

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

Tags: , ,

Plaats een reactie