DE HIPPE ZOMERSE OUTFIT VAN AIMEE


Door Sophary:

Pffff, ik wist niet dat het hebben van een dochter zo vermoeiend kon zijn. Ik hoorde al dat meiden pittiger zijn dan jongens. En dat kan ik beamen. Maar ik hoor ook dat meiden altijd naar vaders toe trekken. Nou, dat moet bij ons dan nog komen denk ik. Aimee is in de ik-wil-alleen-mijn-moeder fase – oftewel mijn vader doet niks goed. Ik kan geen seconde van haar wijken en dat is echt doodvermoeiend kan ik je vertellen. Gelukkig kon ik dit ‘leed’ met mijn vriendin delen en die zat ook in dezelfde fase. Ze noemde haar dochter sticker. Hoe toepasselijk! Ik heb onze Aimee daarom sinds dit weekend ook gebombardeerd tot dikke vette sticker – alhoewel tape beter bij haar past ;-).

En onze geweldige sticker had ook bedacht dat het tijd is om zelf haar outfits samen te stellen. En dit is het resultaat! Een zomerse broek met print van H&M gecombineerd met een zwart shirt van Van Pauline en gouden sandalen. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt het broekje shoppen via deze link

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Klik hier om te shoppen bij H&M

Wat vind jij van de zomerse outfit van Aimee?

Tags: , ,

Plaats een reactie