DE FASHIONABLE OUTFIT VAN AIMEE

Door Sophary:

Ik wist wel dat meisjes pittiger zijn dan jongens, maar Aimee is wel een echte kleine grote gemene draak hoor ;-). Overal waar ik met haar kom, krijg ik bijnamen van onbekende mensen. Ondanks dat ze blijkbaar iets heel liefs uitstraalt, krijgt ze toch onder andere de volgende bijnamen haha … zoals stoere strijder, tomboy, heksje, pittige tante en kleine baas. Pfff, dan weten jullie dat ik het aardig zwaar heb met deze tante.

Afgelopen weekend stond dierentuin Blijdorp op het programma. Vroeg in de ochtend begon al het eerste ‘gevecht’. Haar grote broer had namelijk hele toffe voetbalsokken aan. En die moest mevrouw natuurlijk ook aan. Omdat ik haar helaas niet alleen in die voetbalsokken tussen de aapjes kon laten rondlopen, moest ik toch echt de rest van de outfit bij elkaar stylen. Een spijkershortje van de H&M, schoentjes van Gattino en een T-shirt van Bobo Choses it is! Wat vind jij van deze combinatie?

Je shopt Bobo Choses hier nu is de SALE 

sdr dav dav sdr dav

Klik hier om Bobo Choses direct te shoppen in de SALE

Wat vind jij van deze outfit van Aimee? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder of op Facebook!

Tags: ,

Plaats een reactie