DE SUPER FASHIONABLE OUTFIT VAN AIMEE


Door Sophary:

Hebben jullie die SALE blog van Frederieke ook voorbij zien komen bij Kixx-online? Ondanks dat ik eigenlijk weer te veel heb geshopt – en denk dat ik nu eindelijk de zomergaderobe compleet heb – moet ik toch weer die link openen om te kijken naar al die sale-musthaves. En tja, ik hoef jullie niet meer te vertellen dat ik weer ben gezwicht voor die zomersale. En met de positieve weersvooruitzichten eind deze week, komt dat heel mooi uit voor ons ;-).

Afgelopen weekend voelde het ook tropisch warm. We hebben geen rekening gehouden met code geel en gelukkig heeft deze code ons niet bereikt. We hebben daarom optimaal genoten van het weer. Bij een zomers gevoel, hoort natuurlijk een zomerse outfit.

Aimee heeft een kort spijkerbroekje aan met een gestreept shirt van H&M. Om deze outfit net iets stoerder te maken, heb ik het gecombineerd met een zomersjaaltje en hoge sportsokken.

Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt hier klikken om naar de SALE blog te gaan van Kixx-Online & hier om naar de website van H&M te gaan

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Klik hier om direct naar de Sale blog te gaanhier om naar de webshop van H&M te gaan

Wat vind jij van deze outfit van Aimee? Laat het ons weten op Facebook

Tags: , ,

Plaats een reactie