BOBO CHOSES | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Naast Mini Rodini staat Bobo Choses ook in mijn top 10 kinderkledingmerken. Het merk komt uit Barcelona en ze weten ieder seizoen een unieke kinderkleding collectie te presenteren. Zo ook dit seizoen weer. Ik ben groot fan! De kleurtjes en printjes zijn helemaal de bom!

Heb jij de nieuwe collectie al bekeken? Dan begrijp je dat het super lastig is om te kiezen. Na lang surfen en rondkwijlen ;-), ben ik tot een aantal items gekomen. En dit shirt behoort zeker tot 1 van mijn favorieten!

Ik heb het shirt bij Aimee gecombineerd met een baggy jeans van Zara. Dat maakt het geheel girly en toch ook heel stoer. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt Bobo Choses shoppen via deze link

DSC_1302-2

DSC_1265

DSC_1292

DSC_1301

DSC_1298

DSC_1294

Klik hier om Bobo Choses te shoppen

Wat vind jij van het shirt van Aimee?

Tags: , , ,

Plaats een reactie