DE KINDERMODESTIJL VAN MANDY

In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Mandy
Leeftijd: 29
Kinderen: Zoon, Aiden (bijna 3)
Werk: Pedagogisch medewerken in de kinderopvang

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?

Basic kledingstukken gecombineerd met opvallende items of accessoires. Petjes zijn hier een musthave en daar ligt de kast dan ook mee vol. Als ik Aiden zijn kledingkast in 3 woorden moet omschrijven zou ik zeggen stoer, uniek en een klein beetje brutaal.

Hoe kleed jij Aiden het liefst?

Dat wisselt heel erg. Aiden draagt vaak een stoere (unisex) legging met oversized t-shirt maar nu hij wat ouder wordt vind ik een mooie skinny jeans met een toffe sweater of t-shirt ook erg leuk staan. Oversized vestjes zijn heel fijn, staan stoer en zijn ideaal voor het Nederlandse weer.
Ik geniet ervan inspiratie op te doen via bijvoorbeeld Instagram (mandy_sw) maar probeer wel uniek te blijven. Op Instagram zie ik dezelfde soort “stijltjes” wel voorbij komen maar in het dagelijks leven zie ik eigenlijk nooit kindjes met dezelfde kledingstijl als Aiden. Ik vind het leuk om te spelen met accessoires; petjes, kettingen, plak tatoeages of een fake nerd brilletje bijvoorbeeld.

Wat draagt Aiden het liefst?
Hij is het over het algemeen altijd eens met mijn kledingkeuze, maar als ik hem zelf laat kiezen gaat hij in ieder geval voor een t-shirt of trui met dierenprint van Mini Rodini, z’n zwarte all stars en een stoere pet.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Mijn favoriete kledingmerken zijn Mini Rodini, Nununu, Beau Hudson en Lucky no.7.

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Ik shop bij veel verschillende online shops maar bestel het meest bij Toddlers and Tees, SamaSama shop, Kids Department en Springstof shop. Winkelen in een stenen winkel doe ik weinig voor Aiden, maar een echte aanrader vind ik Big en Belg in Amsterdam. Marktplaats afspeuren vind ik ook erg leuk, daar kom je vaak ook hele fijne koopjes tegen en vaak nog in erg goede staat!

Wat is je favoriete trend van dit moment?
De zwart witte hype vind ik nog steeds tof, het maakt de outfit lekker stoer en is makkelijk te combineren. Toch vind ik wat kleur in zijn kledingkast nu ook wel leuk en gelukkig zie je nu genoeg items met heerlijke kleurrijke printjes! De legging of harem leggings vind ik ook heel tof en een onesie of jumpsuit blijft toch ook wel erg leuk.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Comfort, ik vind het belangrijk dat Aiden er fijn in kan spelen en bewegen. De organic stofjes van bijvoorbeeld Mini Rodini zijn zo soepel en zacht, volgens mij zit dat heerlijk! Ik hou van unieke, originele printjes en opdrukken en verder vind ik het belangrijk dat de kleuren mooi blijven en de kwaliteit goed blijft, ook na 20x wassen.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
De musthave van deze zomer vind ik absoluut de shortleg salopette van Gray Label. De space jacket van Mini Rodini verdiend een goede tweede plek en is heerlijk voor de wat koudere dagen.

unnamed

unnamed-9

unnamed-5

unnamed-6

unnamed-3

unnamed-7

unnamed-4

unnamed-1

unnamed-8

unnamed-2

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina

Tags:

Plaats een reactie