PERSONAL COLUMN | WATSKEBURT??

Leest Oliver blogs ofzo?

Vorige week vertelde ik je nog over mijn makkelijke man. Ik bedoel, mijn ‘makkelijk aan te kleden’ man. Ik weet niet wat er gebeurd is deze week. Zat er iets in zijn eten? Of heeft hij stiekem mijn blogs gelezen? Normaal vindt hij echt alles best! Hij zou het bij wijze van spreke nog prima vinden als ik hem als een girly zuurstok zou aankleden, of in een apenpak. Maar Oliver heeft ineens iets te zeggen over kleertjes. Watskeburt? Hebben we een nieuwe stylist in huize Kindermodeblog?

Gister dus. Net wakker. En meteen al een vurige wens: ikke wil ‘spijkebjoek’ aan. Spijkebjoek Mama, spijkebjoek Mama. Toen ik in zijn kast welgeteld nul spijkebjoeken aantrof – iets met de mount everest aan was – probeerde ik hem met één van zijn andere supercoole sweat broekjes van gedachte te veranderen. Maar nee is nee heeft hij geleerd, dus je kunt de boom in moet hij gedacht hebben.  IKKE WIL SPIJKEBJOEK MAMA, SPIJKEBJOEK AAN MAMA’. Ok. Zijn punt was gemaakt. Hij had duidelijk een bepaalde ‘spijkebjoek’ in zijn hoofd. En na een diepe duik in de schone wasmand, kon ik iemand heel erg blij maken. Jeeeeeh Mama, mij spijkebjoek! En wat zijn ze leuk en schattig he, als ze zo blij worden van kleertjes. Smelt. Zucht… Smelt nog harder.

Ik ben benieuwd of het een eenmalige opwelling was of dat we nog meer van hem gaan horen de komende tijd. Mocht zijn eigen willetje vaker gaan opspelen, dan zit ik in ieder geval met zijn nieuwe zomerjas van Mon Petit Loup safer dan safe. Deze coole kinderjas is reversible en kan dus aan twee kanten gedragen worden. Oliver vindt ‘m in ieder geval helemaal te gek, zijn nieuwuh jas. Het zou mij verbazen als hij niet met één van de twee kanten de deur uit wil, maar je weet ‘t niet he? Misschien zit hij weer stiekem mee te lezen, of zit er weer wat in zijn eten deze week. Maar één ding is zeker. Met een peuter zit het leven elke dag vol verrassingen!

Hoe gaat dat bij jullie thuis? Weet jouw zoon en/of dochter altijd wat ie aan wil ‘s ochtends? Ik ben benieuwd! Leuk als je een reactie achterlaat op facebook!

– X♡ – Free

( Je shopt de jas van Oliver nu in de sale )

_63A3819 _63A3862 _63A3890_63A3871 _63A3896 _63A3912_63A3839 _63A3917_63A3956 _63A3776
Via deze link kun je de kinderjassen van Mon Petit Loup shoppen

Frederieke: Jeans Zara, Shirt Zara, Jas Mango, Schoenen Sasha
Oliver: Jeans Name it, Shirt Bang Bang CPH, Jas Mon Petit Loup, schoenen Vans

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie