KINDERMODE TREND ZWART-WIT


Het staat zwart op wit, de schaakbord kleuren mogen deze zomer ook gewoon weer. We begrijpen als je dit ietwat somber vind maar niet getreurd je vind de zwart-wit kleding met de leukste prints en dessins. Feestje te vieren? De zwart-wit outfits zijn goed te combineren met een goud of zilver detail.Wat vinden jullie? Gaan jullie ook voor zwart-wit deze zomer?

Zwart op witHeb jij het ook graag zwart op wit dat je kroost er deze zomer fashionable bijloopt in zwart-wit? Komt dat even mooi uit. Wij zochten, zoals je van ons gewend bent, de leukste mode items voor je uit die je meteen kan shoppen op de links hieronder.
kleding zw1. Maillot- Slugs & Snails
2. pants wit- Little Indians
3. Pants zwart- Mini & Maximus
4. sneakers- Molo
5. stippen rokje- Lofff
6. Pullover- Mini & Maximus
7. short- IKKS

Welk van deze items vind jij het leukst?

Tags: , ,