DE NIEUWE LANGE ROK VAN JUUL!


Door Frederique:

In de herfst/wintercollectie van 2016/2017 zag ik het al: lange rokken tot over de knie voor meisjes. Nooit gedacht dat dat iets voor Juul was, zeker niet vanwege haar lengte totdat ik bij Sissy Boy (leuke winkel!) deze gave rok van het Deense merk Gro zag hangen. Ik moest er even aan wennen maar ben nu toch echt overtuigd!

Juul draagt een klassiek model rok in een donkergrijze kleur welke makkelijk combineert. De rok zit bovendien heerlijk omdat het gemaakt is van een mix van katoen en elastane en dankzij het elastiek in de taille. Combineer het met een korte sweater, een spijkerblouse, leren jack, stoere boots of gympen. Het is weer eens wat anders, daar hou ik van. Deze rok is een topstuk en ideaal om te dragen tot ver na de zomer maar ook in de winter. Wat vind jij van de nieuwe lange rok van Juul?

Helaas is deze Gro rok niet meer verkrijgbaar bij Sissy Boy maar je shopt hem nog wel met korting via deze link

Klik hier om de rok direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe lange rok van Juul?

Tags: , ,

Plaats een reactie