NANNA IN GARDNER AND THE GANG


Gardner and the Gang is de bom! Ik ben helemaal in L-O-V-E met dit mega coole kinderkleding merk. En niet alleen ik, ook Doutzen vind het helemaal te gek en hoewel de woordenschat van kleine Oliver nog erg minimalistisch is, bleef hij maar ‘wauw, wauw, wauw’ zeggen toen hij zijn nieuwe shirtje zag. Dit heeft ervoor gezorgd dat Doutzen de afgelopen week nét iets te lang in haar abrikooskleurige ‘patsy print’ jurkje heeft rond gebanjerd en ik moest zelf ook met tegenzin het supercoole shirtje van Oliver in de was gooien. Ook de broek van Nanna vind ik gewoon he-le-maal het einde. De kleur, de vrolijkheid én de gekkigheid. Met dit supervrolijke merk en met deze originele broek ben je alles behalve standaard en beslist uniek! Meestal zijn we gewend om voor unieke en hele hippe kinderkleding iets meer geld te moeten neertellen, maar het prijskaartje van Gardner and the Gang valt me alles mee. Nanna draagt deze broek met een streepshirt van Ebbe en vestje van Zara. Wat vinden jullie van haar broek en van het merk Gardner and the Gang?

Je kunt deze broek shoppen via deze link

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-103

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-106

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-101

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-108

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-105
Klik hier om meer te zien van de Gardner and the Gang collectie


Wat vinden jullie van dit merk?

 

 

Foto’s door Samantha Bosdijk

Tags: ,