PERSONAL BLOG: DE LIEFDE VOOR PANTER

Hoofdstuk 33. De liefde voor panter gaat maar niet over. Ik weet dat veel volgers er niet vanaf dag 1 bij zijn geweest, en dus heus niet al mijn schrijfbaksels over dit onderwerp hebben gelezen. Maar ik heb eigenlijk zelf wel het gevoel dat ik er alles over gezegd heb. En ik wil ook niet steeds in herhaling vallen. Free en panter dat is gewoon twee handen op één buik. En de liefde voor dit motiefje is genetisch bepaald. Aangeboren. Kan er niks aan doen. Het zal ook niet overgaan. Maar er maar over blijven schrijven én schrijven…. dat is nu even klaar. Ik zeg nu he. Dat kan later wel weer anders zijn. Maar wat ik nu wel wil blijven doen, is die hele, hele leuke pantertjes die ik tegenkom, delen met jou! Dit weekend deelde ik nog deze foto met je en zie je nou wel, ik ben heus niet de enige die er last van heeft. Ik blijf mijn panter inspiratie dus gezellig met jullie delen! Deel jij dan ook jouw liefdes met mij? De hashtag #Ilovekidsfashion heb ik daarvoor in het leven geroepen. Laten we elkaar inspireren en blij maken met heel veel leuks!

En je snapt natuurlijk wel dat ik tijdens mijn tripje naar Florence élke dag koffie ging drinken bij Roberto Cavalli…

– X♡ – Free
_63A9979

_63A9963

_63A9969
KLIK HIER OM MIJN BLOG OVER DE 10 HOTSPOTS IN FLORENCE TE BEKIJKEN EN LEZEN

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie