PERSOONLIJK | IK BEN HELEMAAAAAL NIET EIGENWIJS

Het zit er al een tijdje in bij mij. Zo’n 33 jaar nu. Als klein meisje wilde ik alles, maar dan ook echt ALLES, ‘zelluf doen!’. Ik werd vreselijk dwars als ik hierin werd tegengewerkt. Ik wist precies wat ik wilde én hoe ik dit wilde. Ook wat betreft kleding, mijn eigen smaak, mijn outfits, ik had daar zo mijn eigen (eigenwijze) ideeën bij. Ook mijn eigen kids zijn met een portie eigenwijsheid geboren. Hemeltje lief, wat kan dat soms toch lastig zijn. Wil de een links? Dan wil de ander rechts. En de rest mag je er zelf bij bedenken 😉

Hoewel ik die eigenwijsheid soms achter het behang kan plakken, heeft het ook wel wat.

Ook sommige kinderkleding merken zijn zo heerlijk eigenwijs! Alles nét even anders, aparter, wat gekker. Gardner and the Gang is zo’n kinderkleding merk waar ik me enorm toe aangetrokken voel. Ik zeg heel eerlijk, qua kwaliteit valt er nog winst te behalen. Maar de liefde voor hoe de kinderkleding eruit ziet wint het bij mij. Ik baal ook als een stekker dat Doutzen niet meer in de kleding van Gardner past, maar goed nieuws voor mijn mede liefhebbers van dit kindermode merk. Ze gaan binnenkort een paar maten omhoog.

Maar gelukkig heb ik Oliver, mijn kleine eigenwijze dondersteen. En toen ik laatst met deze trui in m’n handen stond bij de Rotterdamse kinderwinkel BonbonontheBlock twijfelde ik eventjes. Een paarse trui? Met paardenkoppen erop? Niet te meisjes achtig voor een jongen?

Ja daaaaaag! Ik doe het gewoon!!!
En daar heb ik echt geen seconde spijt van gehad 🙂

Welk wat meer aparte kinderkleding merk vind jij heel gaaf? Laat het me weten in een reactie op Facebook! Ik ben benieuwd!

– X♡ – Free

_63A4263 _63A4133_63A4347

63A4142

_63A4144 _63A4151 _63A4185_63A4034_63A4361 _63A4038 _63A4053 _63A4332Frederieke: T-shirt en jasje Scotch & Soda, jeans Zara, schoenen Sasha
Oliver: Jeans Name it, Sweater Gardner and The Gang
Speelgoedzak: TellKido

LEES OOK: Het verschil tussen Oliver en Doutzen

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie