PRIMEUR | NIEUW KINDERMODE MERK AMMEHOELA


Ik heb superleuk nieuws! Ik heb namelijk een primeur die ik hier op Kindermodeblog als eerste met jou mag delen. Let me introduce to you: Ammehoela! Een nieuw Nederlandse kinderkleding merk. Alleen de naam al klinkt te gek, vind je ook niet? Ammehoela is een nieuw kindermode merk dat staat voor eigenzinnigheid, fun en comfort. Het merk is opgericht door Anouk en Sabine die samen besloten hun gezamenlijke droom te realiseren. Go your own way! luidt de slogan van dit hippe kinderkleding merk. En dat is wat ze doen, iedere dag is een nieuw avontuur waarin nieuwsgierige Ammehoela kids een stukje van de wereld ontdekken.

Grafische – met de hand geïllustreerde – printjes, zachte materialen en een comfortabele pasvorm maken de collectie, die ook nog eens unisex is helemaal van deze tijd. De collectie is kleurrijk, relaxed, gemakkelijk te mixen en matchen en bevat een touch of skate / surf invloeden. Inspiratie halen de twee oprichtsters uit verre reizen tot aan een dag in het park met de kids. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd. Dit kindermode merk geeft namelijk veel om hun kleine Ammehoela’s, maar ook om de mensen die de producten maken. Hoe fijn!

De eerste collectie van dit spiksplinternieuwe merk is vanaf begin Augustus verkrijgbaar, maar vanaf vandaag al te pre -orderen op de site! Zo ben je er zeker van dat jouw kleine Ammehoela er deze zomer helemaal hip bij loopt! Ik ben heel benieuwd wat jij van dit kinderkleding merk vindt. Laat je het weten in een reactie op Facebook?

Je kunt hier naar de website van Ammehoela om alvast een Pre-order te plaatsen!

TIP voor retailers! Ammehoela staat as zondag en maandag op de Kleine Fabriek in Amsterdam

AmmehoelaZomer16Deel1C 2(35 van 59)

AmmehoelaZomer16Deel1C (51 van 59)

AmmehoelaZomer16Deel2 (144 van 176)

AmmehoelaZomer16Deel2 (83 van 176)

AmmehoelaZomer16Deel2 (149 van 176)

AmmehoelaZomer16Deel1B BANAAN (1 van 26)

Klik hier om direct naar de website van Ammehoela te gaan

Wat vind jij van dit nieuwe kindermode merk? Leuk als je het ons laat weten in een reactie op Facebook!

 

TIP voor retailers! Ammehoela staat as zondag en maandag op de Kleine Fabriek in Amsterdam

Tags: , , ,

Plaats een reactie