PERSONAL BLOG + MAISON MANGOSTAN WINACTIE

Weet je nog dat ik helemaal door het lint ging door een paar nieuwe kinderschoenen? Ik spotte ze op de beurs in Madrid en was opslag verliefd. Het had niet veel gescheeld, of we hadden elkaar helemaal misgelopen. De leukste kinderschoenen van 2016 en ik. De oprichter van dit nieuwe schoenenlabel had het namelijk nét gered. De samples waren de dag ervoor uit de fabriek gekomen, nét optijd voor de beurs. Het had dus niet veel gescheeld, of hij had de schoenen niet op tijd binnen gehad. Dan had hij niet op de beurs gestaan en was ik ze misgelopen. Ik had deze schoenen dan ook niet kunnen delen met jullie. Dan was er geen schoenen verliefdheid. Niet bij mij, niet bij jullie. Maar het liep gelukkig allemaal anders. Halleluja!

Ik kan er lang of kort over praten, maar volgensmij zijn we het absoluut met elkaar eens. Deze kinderschoenen zijn de bom. Om verliefd op te worden! Het zijn schoenen om te zoenen!!

En deze week zijn ze dan eindelijk – na lang wachten –  bij Kindermodeblog binnengekomen: de nieuwe Spaanse kinderschoenen van Maison Mangostan! Oliver heeft me geholpen om ze uit te pakken. Ook hij werd er helemaal wild van! Mocht hij later een schoenen tic krijgen – sorry schat – het zal hier vast begonnen zijn… 😉  En ik heb zoveel zin om ze onder verschillende kinderkleding outfits te gaan combineren en om er heel veel inspiratie mee te maken. Blijf me dus zeker volgen hier en ook op Instagram. Heb jij je trouwens al (gratis) geabonneerd op mijn Youtube kanaal? Doutzen mocht de schoenen op kantoor uitpakken en passen…. bekijk het filmpje hier!

Omdat jullie zo meeega enthousiast werden van deze schoenen, brachten jullie mij op het idee om daar iets leuks mee te doen! Ik dacht, hoe gaaf zou het zijn als ik mijn volgers blij mag maken met een te gekke winactie waarbij je een paar Maison Mangostan schoenen kunt winnen? Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb dat speciaal voor jullie geregeld en mag maar liefst 5 paar schoenen naar keuze weggeven!!!!

Wat moet je doen?
Deel deze blogpost op je eigen Facebook en tag & tip je vriendinnen die Kindermodeblog en deze schoenen zeker leuk zouden vinden! Laat ons ook even weten onder deze blog of op onze Facebookpagina welke schoenen van Maison Mangostan jij het allerleukste vindt, bijna een onmogelijke vraag *sorry* . Dat is alles! Wij maken de 5 winnaars bekend op maandag 27 juni.

Scroll snel naar beneden om te zien of jij één van de 5 gelukkige winnaars bent van een paar Maison Mangostan schoenen!

– X♡ – Free

Via deze link ga je direct naar de webshop

_63A8617 _63A8726 _63A8627 _63A8811 _63A8685 _63A8791 _63A8784 _63A8690_63A8737 _63A8805 _63A8660_63A8892 _63A8766 _63A8822

Klik hier om te shoppen bij Maison Mangostan

Frederieke: Shirt Episode, Rok Zara, Schoenen Peter Kaiser
Oliver: Shirt Sproet & Sprout, Broek en sokken Tumble ‘N Dry, Schoenen Naturino

Foto’s door Alina Krasieva Photography

De 5 gelukkige winnaars van een paar Maison Mangostan schoenen naar keuze zijn: Judith Keizer – Suzanne Smit-van Hattum – Nelleke van Beusekom – Christel Ahles – Astrid Mol! Gefeliciteeeeeerd!!! 

Sturen jullie snel een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl ?! Vergeet hierbij niet de maat, het model en het adres te vermelden! Dan komen de schoenen zo snel mogelijk jullie kant op!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie