GESPOT!  SCHOENEN OM TE ZOENEN

Op dit moment ben ik in Madrid voor Kindermodeblog. En het is leuk. Heeeeel leuk!! Misschien volg je me al op Instagram, dan hoef ik je niet meer helemaal bij te praten, maar ik ben hier dus om inspiratie op te doen, trends te spotten en nieuwe merken te ontdekken. En ik ben hier voor een fotoshoot!! Ik kan niet wachten om jullie het resultaat te laten zien, maar op Instagram zal ik al een paar foto’s met je delen…. ( klik hier om te volgen)

Ok. Little Barcelona. Little Barcelona is een relatief kleine beurs. Die overigens wel heel groot lijkt, want het bevindt zich als een ‘piepklein’ onderdeel op een andere, immens grote beurs, een beurs die echt ‘huge’ is. Little Barcelona biedt nieuwe kindermode merken graag een podium. Merken die speciaal zijn, die iets bijzonders hebben. En toen ik gisteren langs alle merken ging, sloeg mijn kindermode hart echt op hol. Wat een geweldige dingen!! Wauw wauw wauw!

En toen? Toen liep ik langs het nieuwe kinderschoenen merk Maison Mangostan en ik werd opslag verliefd!!! Deze schoenen zijn voor mij het toppunt van perfectie. Juiste kleurgebruik, perfecte vormen, tot in detail perfect. De schoenen van Maison Mangostan worden allemaal in Spanje gemaakt wat ze nog extra speciaal maakt. De makers van deze te gekke schoenen hebben de authentieke Spaanse espadrilles een nieuw leven gegeven waar wij ze eeuwig dankbaar voor zijn. De webshop van dit nieuwe kinderschoenen merk zal over ongeveer zes weken live gaan en verzendt wereldwijd! Nog heel eventjes geduld, maar die zes weken zijn zo voorbij 😉 En hopelijk zullen deze schoenen binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zijn. * hint hint *

Wat een toffe nieuwkomer zeg! Ik verwacht dat deze schoenen razend populair gaan worden. Wat jullie?

Dit zijn echt schoenen om te zoenen!

_63A2785

_63A2791

_63A2804

_63A2807

_63A2812

_63A2821

_63A2828

_63A2823

_63A2799

_63A2796

_63A2821

Foto’s door Alina Krasieva

Wat vind jij van deze schoenen?

Klik hier om Kindermodeblog op Instagram te volgen

Tags:

Plaats een reactie