ELIAS AND GRACE | DE TOFFE OUTFIT VAN HANNE

Het is nog steeds lekker nat buiten, maar daar gaan we natuurlijk echt niet aan toegeven! Deze vrolijke outift van Hanne is perfect voor de zomer. En heus, die komt echt nog wel. Deze toffe outfit is simpel, maar toch ook heel fashionable. Je hebt het vast al eerder voorbij zien komen op Kindermodeblog, maar de tuinbroek is helemaal hot dit seizoen! Deze denim variant van Hanne is van American Outfitters, heeft een medium wassing wat ‘m heel gemakkelijk te combineren maakt. De witte zwierige top met fijne afwerking geeft de outfit een frisse en zomerse touch. Een paar opvallende sandalen van Maison Mangostan eronder en Hanne kan heerlijk gaan spelen! Wat vind jij van haar outfit?

Je kunt de tuinbroek hier shoppen

_63A0534

_63A0646

_63A0566

_63A0578

_63A0634

_63A0605

Klik hier om de tuinbroek direct te shoppen

Is deze outfit ook iets voor jouw dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie