MIX & MATCH | OUTFIT NANNA


Waar is het lekkere weer van de afgelopen week gebleven?! Wat was het heerlijk!! Het zonnetje op ons gezicht en niet na te hoeven denken over wel of geen jas of dat extra laagje! Gelukkig ziet het vooruitzicht er weer gunstig uit en kunnen we hopelijk weer snel volop genieten! Net als Nanna, heerlijk naar buiten in een zomerse outfit! Nanna draagt een T-shirt van Someday Soon met de coole tekst print ”The good life” een perfect T-shirt voor een zonnige lente dag, nietwaar? Nanna draagt haar T-shirt op een bleached short van de Zara en zwarte sandalen van Rainbow & Snow, super hip en trendy!! Laat het mooie weer maar komen, Nanna is er klaar voor! Enjoy!

Je kunt het T-shirt shoppen via deze link

_MG_5956-35

_MG_5928-7

_MG_5922-1

_MG_5966-45

_MG_5976-55

Klik hier om te shoppen bij Elias and Grace

Wat vind jij van deze outfit van Nanna?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie