SALE SHOPPEN | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Ik shop eigenlijk bijna altijd online en vooral met de sale. Maar sinds dit weekend heb ik een nieuw voornemen! Ik ga voortaan voor de kids met sale de winkels bezoeken. Ik hou van SALE kidsshopping!

Afgelopen zaterdag ben ik een dagje gaan shoppen in Antwerpen en ben zo blij met mijn nieuwe aanwinsten. Er waren zoveel gave items nog beschikbaar in de juiste maten. Terwijl online vaak alle coole items weg zijn, kun je in de stenen winkel veel musthaves van het seizoen scoren. Dus je snapt natuurlijk dat ik helemaal los ben gegaan met 50 tot 70% sale. Jammergenoeg hangen in alle winkels ook de nieuwe zomercollectie. Maar ik heb bespaard met de sale, dus ik kon makkelijk wat items van de nieuwe collectie kopen 😉

Aimee heeft vandaag een dik gebreide trui aan, gecombineerd met een flashy gele legging met hartjesopdruk. De roze sjaal maakt deze combi weer helemaal girly girly. En deze gehele outfit heb ik allemaal in de sale gescoord. Hoe cool is dat?!

Via deze link kun je meer outfits van Aimee bekijken

DSC_1231

DSC_1240

DSC_1233

DSC_1246

DSC_1256

DSC_1238

Wat vind jij van deze combi?!

Klik hier om meer outfits van Aimee te zien!

Tags:

Plaats een reactie