TIP VAN DE DAG! 30% KORTING BIJ KIXX ONLINE


Hoi hoi!! Hebben jullie een lekker weekend gehad? En heb je net als ik tussen de regenbuien door van het mooie weer genoten? Ik heb dit weekend vrij weinig uitgespookt. Lekker rustig aan gedaan en gerommeld met de kids in huis. Aankomende week staat er weer een blogshoot op het programma en ga ik samen met mijn team weer heel, heeeeel veel blogs schrijven! De komende weken zullen er veel blogs in het teken staan van de Sale, want die begint nu echt los te barsten. De opruiming is én blijft voor veel vrouwen een regelrecht feestje. Voor jou ook?

Het is Sale bij Kixx
Vandaag is de sale bij Kixx-online losgebarsten. En je begrijpt natuurlijk wel dat ik dit goede nieuws direct even met je moet delen! Bij Kixx-Online vind je namelijk een te gek en gevarieerd merkenpakket. O.a. Scotch & Soda, Popupshop (tip!!), Bellerose, Molo, Finger in the nose, Zadig & Voltaire, Tumble ‘N Dry en zo kan ik nog wel even doorgaan. Bij Kixx vind je echt voor ieder wat wils.

 

12 musthaves
Ik heb ook een rondje gemaakt en 12 eyecatchers uitgekozen die echt te gek zijn om te hebben. Ze zijn allemaal goed te combineren en je zult er zeker plezier van hebben! Mocht je bij één van onderstaande items geen idee hebben hoe je ‘m combineert, laat het met gerust weten want ik heb voor elk item al een outfit in gedachte! En bij Kixx is er nog zo, zoveel meer dan mijn 12 musthaves. Heel veel shop plezier!

– X♡ – Free

Je kunt hier klikken om naar Kixx-Online te gaan

112976a
Sweater Scotch & Soda112578a
Sweater Scotch & Soda115178a Shirtje Name It (Budget topper)

114349a
Broekje PopupShop 112961a
Zomerjas Scotch R’Belle111777a
Jasje Scotch R’Belle

114301a
Legging PopupShop113334a
Short Zadig & Voltaire106034a
Trui Zadig & Voltaire113328aShirt Zadig & Voltaire

 

KIXX ONLINE SALE KINDERMODEBLOG LITTLE INDIANS

Vest Little Indians

KIXX ONLINE SALE KINDERMODEBLOG SCOTCH

T-shirt Scotch Soda

 

 

 

 

Klik hier om direct naar de webshop van Kixx-Online te gaan

Word jij ook zo blij van shoppen in de Sale?

Tags: , , ,

Plaats een reactie