5 X HIPPE UNISEX KINDERKLEDING MERKEN


Unisex kinderkleding is helemaal hot en upcoming! Waar voorheen het beeld van unisex kleding vooral saai en suf was is dat vandaag de dag zeker niet meer het geval! Want jeetje… wat zijn er toffe en hippe unisex kinderkleding merken tegenwoordig. Super praktisch wanneer je meerdere kinderen thuis hebt en je de kleding dus gemakkelijk door kunt geven. Maar daarnaast is het ook wel eens fijn als er niet een specifiek jongens of meisjes label aan een kledingstuk hangt en je dus heerlijk kunt mixen en matchen! Wij hebben 5 hippe unisex kinderkleding merken voor je op een rijtje gezet. Ben jij ook zo’n fan van unisex kinderkleding?

Ken jij een tof unisex kinderkleding merk die niet in dit lijstje staat? Laat het ons dan snel weten op onze Facebook Pagina!

#1 Tootsa MacGinty

Als je net als wij van unieke en vrolijke kinderkleding houdt, dan is het kinderkleding merk Tootsa MacGinty echt iets voor jou! Dit kindermode merk uit Londen maakt unisex kleding dat gericht is op het kind. Vrolijke kleuren, opvallende prints en net even anders. Kinderen moeten kunnen rennen, springen en lekker kunnen spelen zonder dat de kleding ze hierbij in de weg zit!

Tootsa macginty kinderkleding unisex kindermodeblog

#2 Filemon Kid

Filemon Kid is een Zweeds kinderkleding merk dat vele van jullie vast niet onbekend is! Dit kindermode merk ontwerpt coole kleding voor coole kids en het grootse deel van de collectie is unisex. Kenmerkend zijn de zachte materialen met vrolijke en speelse prints die je gemakkelijk kunt mixen en matchen.

Filemon Kid kinderkleding unisex kindermodeblog

# 3 Pocopato

Dit hippe kinderkleding merk hebben jullie de laatste tijd vast al wel voorbij zien komen op Kindermodeblog. Pocopato is kindermode merk uit Polen en heeft echt een onwijs toffe unisex collectie. Wanneer je van opvallende prints en kleurencombinaties houdt dan moet je echt even een kijkje nemen in deze webshop!

Pocopato kinderkleding unisex kindermodeblog

# 4 Mini Rodini

Mini Rodini kan natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken! Op een aantal jurkjes na biedt ook dit kinderkleding merk een collectie vol unisex items. Elk seizoen weet Mini Rodini ons weer te verrassen met hun waanzinnige collectie. Unieke en opvallende items waarmee je zoon of dochter de show steelt!

Mini Rodini kinderkleding unisex kindermodeblog

# 5 Mingo

For small people who love to explore the world! De kinderkleding collectie van Mingo bestaat uit unisex basic items die toch net dat beetje extra’s hebben. Minimalistisch, functioneel en een super fijne kwaliteit. Alle items zijn gemakkelijk te combineren en tijdloos. Het perfecte kindermode merk om de garderobe van je kind mee aan te vullen!

Mingo kinderkleding unisex kindermodeblog

 

Ben jij ook fan van unisex kinderkleding? En ken jij een unisex kinderkleding merk die niet in dit lijstje staat? Laat het ons dan snel weten op onze Facebook Pagina!

Lees ook: De 5 meest toffe Poolse kindermode merken

 

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie