5X LEUKE UNISEX KINDERKLEDING MERKEN


Leuke unisex kinderkleding, dat is voor praktisch ingestelde mama’s ultiem geluk. Kleding kan makkelijk doorgegeven worden aan een jonger broertje of zusje, waardoor je dus niet de complete garderobe van je jongste kleintje hoeft te vullen, maar mooi kunt beginnen met een aantal basisitems. Er was een tijd dat unisex kinderkleding vooral saai en basic was, maar tijden veranderen en nu zijn er meer dan genoeg unisex merken waar je naar hartelust de leukste items kunt shoppen. En ja, we geven het toe, stiekem shoppen we allang geen unisex kleding meer uit praktisch oogpunt, maar gewoon omdat de kleertjes ZO leuk zijn! Dat het vervolgens ook nog praktisch is, dat is dan alleen maar mooi meegenomen toch? 😉 Hieronder hebben we de 5 leukste unisex merken op een rijtje gezet:

#1 Tootsa MacGinty
Dit vrolijke merk komt altijd met verrassende en vrolijke prints die het altijd goed doen bij de kids. De collecties zijn speciaal ontworpen om te kunnen mixen en matchen zodat je altijd een nieuwe outfit die precies bij het weer van dat moment past kunt creëren.
Kindermodeblog-outfit-fotoshoot-kids-mode-kinderen-fashion-kinderkleding-99

#2 Mini Rodini
Op een paar jurkjes en rokjes na is het grootste deel van de collectie van Mini Rodini unisex. Ieder seizoen weet dit merk ons weer te verrassen met gekke prints en ongebruikelijke ontwerpen. Bij Mini Rodini staat het verbeeldingsvermogen van kids centraal, wat ieder seizoen weer zorgt voor een super speelse collectie.04032015041750-dolphin-body

#3 Filemon Kid
Ook bij Filemon Kid is het grootste deel van de collectie unisex. Bij dit merk staat vooral simpel design met onverwachte details centraal. Dit resulteert in een goede basiscollectie aangevuld met verrassende items met grappige opdrukken of all-over prints.Kindermodeblog-fashion-kids-kindermode-meiden-jongens-door-Samantha-Bosdijk-Photography-191

#4 Beau Loves
Het Engelse merk Beau Loves biedt ook een groot assortiment unisex kleding. De ontwerpen van Beau Loves zijn vooral gek, grappig, stylish en cool. Er zijn bijvoorbeeld truien met dinosaurus spikes op de capuchon of een shirt met all-over mierenprint.DSC_0049

#5 House of Jamie
In dit lijstje kan natuurlijk een tof Nederlands unisex merk niet ontbreken. House of Jamie is een Amsterdams merk wat voornamelijk unisex kleding verkoopt. De collecties zijn altijd prachtig uitgewerkt, in grijs, wit en zwart. House of Jamie is te herkennen aan het karakteristieke strikje dat op bijna alle designs terugkomt.11035291_820261691345071_763910573786075029_n

 

Hebben jullie een favoriet unisex kinderkleding merk? Laat het ons weten via Facebook, of door een reactie hieronder achter te laten!

Tags: , , , ,