KINDER ZONNEBRILLEN | VINGINO EYEWEAR

We hebben al heerlijk mogen genieten van een aantal mooie zonnige lentedagen dit jaar en hopelijk worden dat er snel nog veel meer! Wanneer de zon in het voorjaar weer feller gaat schijnen is een zonnebril voor je zoon of dochter natuurlijk een echte must! Want naast dat we onze huid goed moeten beschermen tegen de zon, mogen de ogen zeker niet vergeten worden. Een zonnebril met UV bescherming biedt in dit geval uitkomst. Even geleden tipten wij jullie op Kindemodeblog al over de te gekke eyewear collectie van Vingino. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat Vingino ook een divers aanbod aan zonnebrillen heeft speciaal voor kids! De collectie bestaat uit hippe exemplaren, zoals stoere pilotenbrillen voor de boys en zonnebrillen met toffe printjes voor de girls.

En wij hebben héél leuk nieuws voor jullie! In samenwerking met Vingino Eyewear mogen wij maar liefst 6 kinder zonnebrillen weggeven! Hoe cool is dit?! Wat moet je doen?

Laat in een reactie op onze Facebook pagina weten welke van onderstaande 6 zonnebrillen jouw favoriet is! En wie weet kan jouw zoon of dochter binnenkort heerlijk de zon in met zo’n toffe zonnebril!

Simpel toch?! Meedoen kan t/m vrijdag 27 mei! Zaterdag 28 mei worden de winnaars op Kindermodeblog bekend gemaakt! Good luck!

Scroll snel naar beneden om te zien of jij één van de gelukkige bent!

Je kunt via deze link naar de website van Vingino Eyewear

Winactie_Sun_Kindermodeblog

Sun 16 C3 + sun 17 C3

Klik hier om naar de website van Vingino Eyewear te gaan

De 6 gelukkige winnaars van de Vingino zonnebril zijn: Evelin Hams – Ellen Holtmann – Sabine Visser – Danielle Wortelboer – Nasasja Koning – Archanchella Lagewaard !!  Gefeliciteeeeeeeeerd!!!!

Sturen jullie snel een mailtje naar sophie@kindermodeblog.nl ?! Vergeet hierbij niet het adres te vermelden! Dan komt de zonnebril zo snel mogelijk jullie kant op!  

Tags: , ,

Plaats een reactie