VINGINO EYEWEAR | WHAT IS YOUR FAVOURITE?


De zomer is officieel begonnen en hopelijk zal de zon zich ook heel snel van haar goede kant laten zien! Want volgens mij zijn we allemaal wel toe aan zonnige en warme zomerdagen waarop we heerlijk naar buiten kunnen gaan. En bij een zonnetje op je gezicht hoort natuurlijk ook een hippe zonnebril! Van de zonnebrillen collectie van Vingino Eyewear krijgen wij zeker de zomerkriebels. Want de collectie is kleurrijk, stoer en zeer gevarieerd door de verschillende modellen voor jongen en meisjes!

Het is belangrijk de ogen van je kind(eren) goed te beschermen. Met de zonnebrillen van Vingino Eyewear is dit geen enkel probleem én loopt je zoon of dochter er ook nog eens helemaal fashionable bij! Wij hebben een zomerse meiden look voor je bij elkaar geshopt en zijn heel benieuwd welke zonnebril jij  – en je dochter- bij deze outfit zouden combineren! What is your favourite? Laat het ons weten in een reactie op Facebook!

Je kunt hier naar de website van Vingino Eyewear

Schermafbeelding 2016-06-21 om 22.04.25

Klik hier om direct naar de website van Vingino Eyewear te gaan

 

Tags: , ,

Plaats een reactie