VINGINO EYEWEAR | WHAT IS YOUR FAVOURITE?


Yes!! Breekt de zomer dan toch eindelijk door deze week?! De afgelopen dagen hebben we ieder geval al heerlijk kunnen genieten van het mooie weer en ook de komende dagen belooft veel goeds! De zonnebrillen kunnen dus weer tevoorschijn getoverd worden, want die heb je met dit weer zeker nodig! Lekker naar buiten en van de stralende zon genieten. De zonnebrillen collectie van Vingino Eyewear moet je dan ook echt even zien, want deze is te gek! Door het brede aanbod van  verschillende modellen en kleuren is er voor ieder wat wils. Ga je voor een stoere piloten bril of kies je voor een toffe print? Fijn is dat de zonnebrillen van Vingino Eyewear bij vele opticiens door heel het land verkocht worden en je deze zo gemakkelijk kunt proberen.

Wij hebben een coole jongens outfit voor je bij elkaar geshopt en zijn heel benieuwd met welke zonnebril jij deze look zou combineren! What is your favourite? Laat het ons weten in een reactie op Facebook!

Je kunt hier naar de website van Vingino Eyewear

SHOPPING VINGINO

Klik hier om direct naar de website van Vingino Eyewear te gaan

Voor welke zonnebril ga jij?

Tags: , , ,

Plaats een reactie