TIP | VINGINO EYEWEAR

We kennen Vingino natuurlijk allemaal als stoer kinderkleding merk, maar wist jij al dat Vingino ook een  Eyewear collectie heeft speciaal voor kinderen? Super cool wanneer je op zoek bent naar een hip montuur voor je kind(eren)! De eyewear collectie van Vingino is heel breed en biedt volop keus. Zo zijn er verschillende monturen, kleuren en printjes voor zowel jongens als meiden! Voor ieder wat wils en of je nu een jong kind hebt of al wat ouder, er is overal rekening mee gehouden! Zo worden de maten heel gemakkelijk aangegeven en kun je dus precies zien welke monturen er beschikbaar zijn voor jouw kind! Naast hippe brilmonturen biedt Vingino Eyewear ook nog een zonnebrillenlijn speciaal voor kinderen. Erg fijn nu het zonnetje weer flink gaat schijnen en je de ogen van je kind goed wilt beschermen tegen de felle zon!

Nu heeft Vingino Eyewear een super toffe actie die wij graag met jullie delen! Heb jij een brildragende zoon en/of dochter en hebben jullie dé bril nog niet gevonden? Dan is dit de kans om aan de slag te gaan. Want met een speciale ontwerp-actie kan jouw kind zijn of haar eigen bril ontwerpen! Hoe leuk en uniek is dit? Door middel van een kleurplaat die via de website is te downloaden kunnen kids hun eigen bril ontwerpen. Leef je helemaal uit en maak er een echte ”eye-catcher” van!  Vanuit alle inzendingen zal er uiteindelijk een selectie gemaakt worden van 20 toppers! Na drie stemrondes zullen er 5 brillen over blijven, waarvan de top 3 ontwerpen de super coole hoofdprijs winnen, namelijk dat hun bril in productie zal gaan én begin 2017 in de winkels in Nederland én Belgie verkocht zal gaan worden!

Tot 22 mei kunnen kids nog meedoen met deze coole ontwerp actie!

Voor meer informatie en de overige prijzen die te winnen zijn klik je hier & hier om de kleurplaat te downloaden

DYOE2016 kaart voor

Lenny C6 + Luca C1

Lenny C6

Luca C1

Sun 15 C4

Klik hier om naar de website van Vingino Eyewear te gaan 

Wat vind jij van de Eyewear collectie van Vingino?

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie