HUGO BOSS | OUTFIT JAMES


Wat een gek weer is het toch deze week. De temperaturen laten het makkelijk toe om in een heerlijke zomerse outfit de deur uit te gaan, maar met de regenbuien tussendoor weet je af en toe niet meer wat je uit de kast moet trekken. Herkenbaar? James draagt een overhemd van van Hugo Boss, en dat een overhemd echt niet alleen voor een speciale gelegenheid of feestje uit de kast getrokken kan worden bewijst deze outfit wel. James draagt zijn overhemd – dat door het dunne materiaal en de korte mouwen ideaal is voor de zomer – op een stoere short van Scotch & Soda. Juist de combinatie van verschillende stylen maakt een outfit anders en uniek. Het klassieke witte overhemd en de hippe army short met verfspetters zijn twee uitersten maar passen toch heel goed bij elkaar. Een paar toffe sneakers eronder en James kan heerlijk gaan spelen. Combineer jij ook graag verschillende stylen met elkaar?

Je kunt Hugo Boss shoppen via deze link

5A1A9698

5A1A9792

5A1A9765

5A1A9787

5A1A9731

Klik hier om Hugo Boss te shoppen

Wat vind jij van de outfit van James?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie