5X DE LEUKSTE TIENERMERKEN


Shoppen voor tieners is misschien wel het aller moeilijkste wat er is… Je kids hebben waarschijnlijk al een aardige eigen mening wat betreft hun kleding ontwikkeld, maar als mama wil je op deze leeftijd toch ook nog wat inspraak behouden. De kunst is de gouden middenweg te vinden, en met deze vijf merken denken wij dat jij en je tiener er samen wel uit gaan komen. Want,  hoe kun je deze merken nou nìet leuk vinden? 😉 Shop jij wel eens bij één van deze merken?

Deze lijst is in 2018 geüpdate: Check hier 10X de leukste tiener kledingmerken

#1. Scotch Shrunk & Scotch R’Belle. Met dit merk kun je eigenlijk nooit de mist in gaan. Stoer en trendy, en wij zijn nog geen tiener tegen gekomen die géén fan is van Scotch.

scotch kids

#2. Une Fille #Today I am Is een Frans kindermode merk speciaal gericht op de wat oudere meiden! Items helemaal volgens de laatste fashion trends vertaald naar draagbare mode! Hippe meidenkleding met een klassieke Parijse look!

UNE FILLE SS16 WITH LOGO (2)

 

#3. Indian Blue Jeans. Zoals de naam al doet vermoeden shop je hier natuurlijk de stoerste jeans, maar Indian Blue Jeans heeft ook genoeg te gekke, stoere non-denim items om de stoerste tienerlook mee te combineren!

indian blue

 

#4. 12Monkeys. Deze is alleen voor de stoere boys onder ons. Bij het Italiaanse 12Monkeys shop je coole baggy items in zwart/wit/grijs tinten voor boys met een lekkere stoere attitude.

12monkeys

#5. Blue Pepper Industries. Stoere baggy items, met vaak een unieke wassing of coole details. Ook shop je bij Blue Pepper de gaafste Jogg pants van heerlijk zachte kwaliteit.

blue pepper

Deze lijst is in 2018 geüpdate: Check hier 10X de leukste tiener kledingmerken

Welke van deze 5 merkjes is jouw favoriet? Ken jij nog te gekke tiener merken die niet in dit lijstje voorkomen? Deel ze met ons en andere Kindermodeblog lezeressen via een reactie hieronder of op onze Facebook

Tags: , ,

Plaats een reactie