Wanneer je kinderen ouder worden gaan ze het steeds belangrijker vinden om er leuk uit te zien. Ze ontwikkelen hun eigen stijl en willen lang niet altijd meer aan wat jij leuk vindt 😉 Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg hippe tienermerken waar je samen met je zoon of dochter kunt shoppen. Geen kinderachtige kleding, nee alles behalve dat! Wij hebben vijf hippe tienermerken voor je op een rij gezet. Get inspired!

1.Finger in the Nose
Dit Franse kinderkleding merk verkoopt ook voor tieners hele gave items. Heeft jouw tiener zoon of dochter een stoere smaak en geen behoefte aan teveel poespas? Dan is Finger in the Nose echt iets voor jullie. Deze tijdloze items zijn alles behalve saai!

look-SS17-3

2.LMTD
Deze tienercollectie van Name It bestaat uit veel zwarte, grijze en witte items die makkelijk te combineren zijn. Een leren broek, grijze sweater en een tof bomberjack en je bent ready to go. De items van LMTD passen in elke kledingkast en sluit perfect aan bij de kledingstijl van tieners.

ROW5-w6-1-NL

3.NIK&NIK
De NIK&NIK collectie bestaat uit heel veel toffe items voor zowel jongens als meisjes. Een heleboel truien, t-shirts en broeken met een opvallende print of tekst. Items met een knipoog naar volwassen mode en een stijltje wat veel tieners aanspreekt.

look-163

4.Vingino
De tienercollectie van Vingino bestaat uit stoere en sportieve items. De nieuwe zomercollectie ziet er ook weer heel gaaf uit en bestaat uit veel blauw, wit en denim. Als je opzoek bent naar een perfecte jeans voor jouw tiener, ben je bij Vingino aan het juiste adres.

Schermafbeelding 2017-02-10 om 09.23.01

5. 12Monkeys

12Monkeys is een echt jongens tiener kleding merk. De collectie bestaat uit coole en stoere items zonder teveel poespas. De Italiaanse invloeden zorgen voor een zeer fashionable look. Je kunt de items gemakkelijk combineren door de zwart/wit/grijze tinten. Is dit tienermerk ook iets voor jouw zoon?

12monkeys

Welk tienermerk is jouw favoriet?

Ben jij al gratig geabonneerd op ons Youtube Kanaal? Abonneer je hier en mis geen enkele video!

Tags: , ,

Plaats een reactie