10X DE LEUKSTE TIENERMERKEN

10X DE LEUKSTE TIENERMERKEN

Wat leuk dat je er bent! Klik hier om kinderstyliste Free alvast op Instagram te volgen! Shoppen voor je tiener zoon of dochter kan soms nog best een uitdaging zijn. Want wat zijn nou leuke tienermerken? Waar de één al een geheel eigen stijl heeft ontwikkeld en een uitgesproken smaak, is de ander nog zoekende en hoeft het allemaal niet te opvallend. En daarbij komt, dat je tiener alles behalve ‘kinderachtige’ kleding wilt dragen en het voor jou als moeder/vader zijnde ook nog niet té volwassen hoeft. Do you know what I mean? De kunst is de gouden middenweg te vinden. Met deze 10 gave tiener kledingmerken weten wij (bijna) zeker dat jullie er samen wel uit gaan komen. Heb je na het lezen van deze blog een leuke outfit gevonden? Dan is het moment gekomen om bij die leuke outfit nog een paar hele gave meisjesschoenen te scoren. Schoenen maken de outfit helemaal af he 😉 Een aantal leuke merken waar je aan kunt denken zijn: Nik & Nik, Nubikk, HIP en Giga. Maar goed, nu eerst een dosis kleding inspiratie!

INDEE – is een kinderkleding merk speciaal voor meiden. De collectie van het Belgische merk is ook verkrijgbaar voor jongere meiden, maar INDEE richt zich specifiek op tieners! INDEE staat voor onafhankelijkheid. De nieuwe generatie jonge meiden die op zoek zijn naar hun eigen stijl en doen en dragen waar zij zich fijn en goed bij voelen. We like! Klik hier om INDEE te shoppen

LES COYOTES DE PARIS – Nog zo’n parel van een tienermerk voor meiden. De gehele collectie is om van te watertanden en het liefst zou je alles ook in damesmaten shoppen. Scheelt dat er ook een dames collectie is.(!) Maar goed, voor tienermeiden een waanzinnig kledingmerk. Super stylish, tijdloos en met het perfecte Franse touch. Klik hier om Les Coyotes de Paris bij Pomme de Jus te shoppen

LMTD – LMTD is de grote broer/zus van Name it. Een tienermerk voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar. Een trendy tienerlabel voor de volgende generatie trendsetters, aldus het merk. Tienerkleding gemaakt voor de ”inbetweeners”. De jongens en meiden die zich niet hetzelfde willen kleden als het jongere boertje of zusje maar ook nog niks moeten hebben van een te serieuze en volwassen look. Klik hier om LMTD te shoppen bij Kixx Online

TUMBLE ‘N DRY HI – Yes, ook dit kinderkleding merk heeft een lijn speciaal voor tieners. Een tikkie stoerder, zonder de kracht van het merk te verliezen. Draagbaar, goed te combineren en on trend. Voor boys & girls. Dus go go gooo!

SCOTCH & SODA – Oke, de kinderkleding collectie van Scotch & Soda is niet perse alleen voor tieners, maar ook voor jongere kids. Maar de stijl van het Amsterdamse merk leent zich ideaal voor tiener jongens en meiden. De collectie heeft een bepaalde volwassenheid. Een internationaal gevoel en zit vol mooie details. Klik hier om Scotch bij Kixx Online te shoppen

STREET CALLED MADISON – De collectie van Street Called Madison is een echte tip! Een tiener collectie met een stoere urban touch. Super draagbaar, goed te combineren en helemaal volgens de laatste trends.  Klik hier om Street Called Madison bij Kixx Online te shoppen

AMERICA TODAY JUNIOR –  De naam zegt het eigenlijk al. Naast de volwassen kledingcollectie heeft America Today ook een Junior lijn. Voor teens die nog net een beetje tussen de maten invallen. Zoals we van het merk gewend zijn heeft ook de junior lijn een sportieve touch en veel American Vintage invloeden.  Tip!

MILK COPENHAGEN – Het Deense Milk Copenhagen is niet specifiek alleen voor tieners, maar het stijltje sluit hier wel heel mooi bij aan. De combinatie van eye-catchers / trend items met mooie basics. Hierin kan ook jouw tiener zijn favorieten vinden.  Wedden?

TOMMY HILFIGER – Tommy Hilfiger is onder jongeren razend populair. De herkenbare kleuren combi’s en logo tees maken dit merk erg geliefd. Misschien dat jij het vroeger als tiener zelf ook volop gedragen hebt? De collectie is te gek en hiermee ga je zeker punten scoren bij je zoon of dochter.  Klik hier om Tommy Hilfiger bij Kixx Online te shoppen

Welke kinderkleding merk sluit het beste aan bij de stijl van jouw tiener zoon of dochter?

Volg kinderstyliste Free ook op Instagram! Doe het nu en laat je dagelijks inspireren met de leukste kindermode!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie