5X DE LEUKSTE MONOCHROME MERKEN


Soms he, kan ‘gewoon’ alleen maar zwart wit zóó gaaf zijn. Je hebt niet altijd heel veel kleur nodig om toffe, trendy items te maken. Je kunt al zoveel doen met andere contrasten zoals het gebruik van verschillende stoffen of prints. Je kunt gaan voor een complete monochrome look, maar je zwart witte items zijn natuurlijk ook super makkelijk te matchen met andere items in de kast. Persoonlijk vinden wij zo’n all over monochrome look toch wel heel erg gaaf, en daarom hebben we vandaag de 5 leukste monochrome merken voor je op een rijtje gezet. Bij deze merkjes shop je de gaafste zwart wit items, kende jij ze allemaal al? Of heb je nog te gekke aanvullingen op dit lijstje? Laat het ons weten!

#1. Sproet & Sprout. Geen lieve details of zoete kanten randjes, Sproet & Sprout staat voor stoer en dat ook nog eens allemaal in zwart & off white.

zwartwit

#2. Z8 Limited Edition De collecties van Z8 zijn niet altijd in zwart wit, maar deze Limited Edition collectie is dat wel, en wauw! wat is deze speciale collectie gaaf! Limited edition, dus een beetje haast is wel geboden…

Z8 limited

#3. Lucky No. 7. Een eindeloze verzameling aan stoere opdrukken, toffe statements en verrassende all over prints. En dat allemaal natuurlijk in stoer zwart wit!

lucky no7

#4. House of Jamie. Mooie ontwerpen in zwart, wit en grijs met het typerende House of Jamie kenmerk: een strikje. Perfect als statement op zich, maar ook top als basis voor een mix en match outfit met meer kleurtjes.

            jamie jamie 2

#5. Hux Baby. Last but not least, Hux Baby! Te gekke designs en opdrukken, toffe all over prints en hier en daar een glimmend detail voor een verrassend effect.

huxbaby

Welke van deze vijf merkjes vind jij het leukst? Weet je nog meer toffe merken met een heleboel zwart witte items? Deel ze met ons en de andere Kindermodeblog lezeressen via een reactie hieronder of op onze Facebook!

Tags: ,

Plaats een reactie