BOBO CHOSES | OUTFIT SOFIE


Bobo Choses is en blijft zeker wel één van onze favoriete kinderkleding merken! Al eerder hebben we op Kindermodeblog een sneakpeak laten zien van de zomercollectie van dit fijne merk, klik hier als je deze gemist hebt, maar vandaag willen we jullie dit toffe jurkje van Sofie echt even laten zien! Want dit is toch wel een super gemakkelijk én mega fashionable zomerjurkje! De combinatie van de ecru basis kleur en de heldere licht groene strepen zorgen voor een frisse en zomerse look! Het model van het jurkje valt iets wijder, maar dit is zeker de bedoeling! Het zorgt voor een nonchalante en casual look. Sofie draagt haar jurkje met een paar zilveren shiny schoenen van Rainbow & Snow, super cool en het geeft de totale outfit een hele hippe look!

Je kunt de jurk van Bobo Choses hier shoppen

_MG_5192-12-4_1

_MG_5164-5-4

_MG_5243-31-4

_MG_5228-21-2

_MG_5144-3-2

_MG_5181-10-4

_MG_5252-37-4

Klik hier om meer te shoppen van Bobo Choses

Wat vind jij van deze jurk?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie