PERSONAL BLOG: DE LIEFDE VOOR HET BLOGGEN

De laatste weken hebben we bij Kindermodeblog mega veel styling en foto shoots gedaan. Het was én is lekker hectisch zullen we maar zeggen. En aanstaande zaterdag sluiten we in Den Bosch de SpringTour af, ik heb er superveel zin in. Ik vind Den Bosch echt een hele gezellige stad – dus ik verwacht verdomd veul heule gezellige mensen – en de kinderwinkel Petozzi is ook een soort snoepwinkel. Heb je even? Ze hebben daar Mini Rodini, Sproet & Sprout, Tiny Cottons, Popup Shop, Mingo, BangBang CPH. Dat zijn kindermodemerken waar je me ‘s nachts wakker voor mag maken. Maar écht!

Naast alle styling en fotoshoot dagen moet er natuurlijk ook gewoon geblogd worden. Ik kruip dan heerlijk achter m’n laptopje. En ik ben bij lange na niet de enige die dat zo fijn vindt! Bloggen is hot! Steeds meer mensen – en vooral ook heel veel moeders – beginnen ermee. En ik geef ze groot gelijk! Want bloggen is zó leuk!! En over wat er nou zo leuk is aan bloggen, daar heb ik dus een tijdje geleden een blog over geschreven. (mijn 10 persoonlijke redenen waarom ik bloggen zo leuk vind) Een blog over bloggen dus, mocht je het leuk vinden om te lezen. Maar nu genoeg hierover. Even heel wat anders. Heb je deze schoenen al gezien?

 – X♡ – Free

Ps. Heb jij toevallig al een blog of wil je er eentje beginnen? Ik ben benieuwd! Laat je het even weten in een reactie hieronder of op Facebook?
_63A9622

_63A9656

_63A9672

_63A9640-001
Free: Broek Pull & Bear, Sweater Zara

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie