PERSONAL BLOG: DE KLEUR ZWART

 

Zodra ik zeg dat ik de kleur zwart best mooi vind, word ik linea recta terug gefloten dat zwart geen kleur is. Ja ja ik weet ‘t. Zwart is geen kleur zoals alle andere kleuren, maar vinden jullie het misschien toch goed als ik het over de kleur zwart heb?
Ik vind zwart erg mooi staan bij kinderen! En ik ben zo ontzettend blij dat deze kleur is ingeburgerd in de kindermode! Een paar jaar geleden werd ik op het matje geroepen wanneer wij op Kindermodeblog blogden over zwarte kinderkleding. ‘ Zwart is geen kleur voor kinderen! ‘ En nu lijkt het wel of iedereen zwart in de kinderkast heeft! Zelf hou ik heel erg van beiden. Ik hou van kleur én ik hou van zwart. Ik zie overal wel kleur in! Voor zowel mijzelf als voor mijn kinderen. En dan op alle mogelijke manieren. Ik zie in elk kleding stuk combinatie mogelijkheden. Ik hoef nooit lang na te denken. Kleur, zwart, ik ben overal voor in en mix en match alles lekker met elkaar! Niet bepaald zwart / wit dus…

Zie jij ook kleur in zwart? Ik zou het superleuk vinden als je me dit laat weten in een reactie op Facebook!

– X♡ – Free

_63A5196 _63A5118 _63A5299 _63A5246 _63A5278
Kleding Free: Broek Vila (via Biggles) shirt H&M, jasje Oevre, schoenen Zara.

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie