HOUSE OF JAMIE |OUTFIT OLIVIA

House of Jamie is toch wel één van mijn favoriete merken. Vanaf het eerste moment (nu alweer een paar jaar geleden) was ik opslag verliefd op dit merk. Een super mooi, fijn, klassiek, hip en tijdloos merk. Het liefst zou ik alles shoppen! Dat gaat helaas niet en nu kan ik er heerlijk over dromen.

Olivia droeg met de geboorte het mutsje van House of Jamie en wij gebruikte het dekentje. Na een paar verjaardagen heb ik nog meer van mijn wishlist af kunnen vinken. Ik ben zooo blij met al deze spullen. Het is echt zo mooi en de kwaliteit is heel goed.

House of Jamie heeft onlangs weer een gave nieuwe collectie gelanceerd. Weer eentje om heel hebberig van te worden! Ik heb één item gescoord die ik graag met jullie wil delen.
Deze te gekke suspender pants in de kleur Stone. Een unisex broekje/ tuinbroekje wat op dit moment helemaal hipperdepip is. Het broekje is afgewerkt met bretels die je op verschillende manieren vast kunt knopen, gaaf toch?!
De stof (Single Jersey) is een zachte en makkelijke stof voor de zomer waarin kinderen heerlijk kunnen bewegen en spelen.

Het broekje staat zooooo ontzettend lief en cool! Nu combineer ik het met een witte blouse, lekker ‘kakkie’. Wil je het wat stoerder maken, combineer het dan met een gestreept shirt.

Wat wil je nog meer? Een super comfy en hippe broek!

PS: Olivia en haar Unicorn tas zijn onafscheidelijk van elkaar.

Je kunt het broekje hier shoppen

house of jamie olivia\ house of jamie olivia\ house of jamie olivia\ house of jamie olivia\ house of jamie olivia

house of jamie olivia

house of jamie olivia

house of jamie olivia
Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Klik hier om naar de website van House of Jamie te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie