HOUSE OF JAMIE | OUTFITPOST


Door Rosan:
De zwart-wit trend voor kleine kiddo’s kennen we inmiddels al een tijdje en is populairder dan ooit. Je ziet dat sommige labels het daarom ook aan durven om de allerkleinsten ook in een volledig zwarte outfit te steken. Black is the new ehhh black&white?
Persoonlijk vind ik helemaal in het zwart echt super stoer staan. Ik was daarom meteen verkocht toen House of Jamie haar nieuwe collectie lanceerde. De Bow Tie legging die ze eerst alleen in grijs hadden is er nu ook in zwart. En helemaal nieuw is dit te gekke peplum topje, ik vind deze combi echt zo cute!
Overigens zijn er nog veel meer nieuwe ontwerpen toegevoegd in kleuren Sand, Stone, Breton en natuurlijk Black. Dus zeker de moeite waard om even te kijken bij

Via deze link kun je de collectie shoppen

IMG_0737
IMG_0738
IMG_0739
IMG_0734
IMG_0729
Wat vind jij van de zwarte trend in de kindermode?
Tags:

Plaats een reactie