TUMBLE ‘N DRY |OUTFIT OLIVIA

Magic is something you make!

T-shirts met gave prints, daar maak je mij blij mee! Het is namelijk super makkelijk te combineren, je hoeft niet na te denken en je bent snel klaar. Wat wil je nog meer?

Dit shirt van Tumble ‘n Dry sprak mij direct aan om de print ‘MAGIC’ en de kleur goud. Aangezien ik Olivia een klein ‘magisch’ meisje vind, vind ik deze tekst bij haar passen. Olivia heeft een bepaalde blik in haar ogen die voor mij ontzettend magisch is. Waarschijnlijk zegt iedere moeder dit over haar eigen kind.
Regelmatig krijg ik op straat of waar dan ook te horen dat Olivia ‘boos’ kijkt. En daarbij spreken ze Olivia zelf ook aan ‘Wat kijk jij boos!’ Graag wil ik even kwijt dat Olivia op die momenten niet boos is. Ze is een afwachtend meisje, een beetje schuw, verlegen en kijkt graag de kat uit de boom. Ze heeft een enorme frons waardoor het lijkt alsof ze heeeeeel boos kijkt. Zie het vanaf nu niet meer als een boze blik maar als een magische blik! Geen aandacht aan besteden werkt het beste en Olivia zal snel haar grote glimlach laten zien.

Terug naar het magische shirt…

Ik heb gekozen voor een blauw grijs shirt met doorzichtige stippen. Voor de mama’s die van kleur houden, het shirt is ook verkrijgbaar in het flamingoroze.
Fijn voor de meisjes, het voelt heel zacht aan en is lekker luchtig. Uit ervaring weet ik dat ‘de meeste’ kinderen het snel warm hebben en het liefst weinig dragen zodra de zon gaat schijnen. Kinderen zijn gek op rennen, springen, klimmen en dansen, trek ze daarom nooit te warme kleding aan en werk met dunne laagjes over elkaar.

Olivia draagt het shirt hier op een tutu! Een vrolijke en stoere combi 🙂 .

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit en shirt?

Je kunt hier klikken om dit shirt van Tumble ‘n Dry te shoppen

tumble n dry shirt olivia

tumble n dry shirt olivia

tumble n dry shirt olivia

tumble n dry shirt olivia

tumble n dry shirt olivia

Klik hier om naar de website van Tumble ‘n Dry te gaan

Wat vind jij van het ”magic” T-shirt van Olivia?

Tags: ,

Plaats een reactie