ZEZUZULLA |OUTFIT OLIVIA

ZeZuZuLLa…

Wat een bijzondere naam! Ik zal jullie vertellen, het merk is naast de naam ook bijzonder en komt uit Polen. De kleding is van een goede kwaliteit gemaakt en wordt daarnaast duurzaam geproduceerd (fijn om te weten!) Kenmerkend voor dit merk zijn de zachte stoffen en hippe prints. Niet al te veel poespas! Jullie hebben het vast al voorbij zien komen in een eerdere blog van Sophary, Aimee draagt hier het zelfde jurkje in een andere kleur.

Voor Olivia heb ik de witte variant gekozen. Een wit jurkje met een turquoise all over graan print. Jurkjes daar zijn wij dol op! Het draagt fijn en het is makkelijk met een toiletbezoekje. Moeilijke spijkerbroeken is gewoon niet zo handig wanneer kinderen net zindelijk zijn. Tuurlijk draagt ze deze nog wel, maar minder vaak.

Het jurkje is aan de voorkant korter en aan de achterkant wat langer. Dit staat lekker speels en eigenwijs. Het model staat onwijs gaaf vind ik persoonlijk. Ik heb gekozen voor de variant met lange mouwen, zodat Olivia het wat langer door kan dragen. Er is ook een variant zonder mouwen beschikbaar. Wil je een andere print, ook hier is genoeg keus in.

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Je kunt het jurkje hier shoppen

zezuzulla olivia

zezuzulla olivia

zezuzulla olivia

zezuzulla olivia

zezuzulla olivia

zezuzulla olivia

Klik hier om naar de website van ZeZuZuLLa te gaan

Wat vind jij van dit jurkje?

Tags: ,

Plaats een reactie