L’ENFANT SAUVAGE |OUTFIT OLIVIA

L’enfant Sauvage is weer terug van weggeweest, en daar ben ik blij mee! Ze hebben dit seizoen weer vrolijke items in hun collectie met fijne kleurtjes en leuke prints. Een heel fijn merk wat staat voor een goede kwaliteit. Alles is gemaakt van 100% katoen. Lekker zacht om te dragen.

Olivia en ik zijn dol op jurkjes, maar dat heb ik geloof ik al heeeeel vaak verteld. Dit keer heb ik een heerlijk zomers jurkje gescoord wat denk ik haar favoriet gaat worden. Het is gewoon een makkelijk jurkje, fijn stofje en ze kan het zelf aan trekken. Mocht het wat frisser zijn kun je het leuk combineren met een spijkerjack of een vestje.

Ik zie het al helemaal voor me, Olivia lekker aan het ravotten op het strand met dit speelse jurkje aan. Laat die zomer maar snel komen!!!

Je kunt via deze link het jurkje shoppen

lenfant sauvage jurk olivia

lenfant sauvage jurk olivia

lenfant sauvage jurk olivia

lenfant sauvage jurk olivia

lenfant sauvage jurk olivia

lenfant sauvage jurk olivia

 Klik hier om naar de website van L’enfant Sauvage te gaan

Wat vinden jullie van dit vrolijke jurkje?

Tags: , ,

Plaats een reactie