ZEZUZULLA JURKJE | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

YES!!! Weer een te gek kledingmerk ontdekt! Kennen jullie het Pools merkje Zezuzulla al? Ze bestaan nog maar een paar jaar, maar zijn nu al internationaal aan het doorbreken.  Sinds kort hebben ze een mini fan erbij: Aimeetje.

De stoffen zijn super zacht, mooi afgewerkt en ze hebben coole printjes. Toevallig hebben ze ook unieke jurkjes genaamd Lo Dress. Ik vind het model helemaal te gek! Het jurkje is namelijk korter aan de voorkant en loopt langer door naar achter en zit als gegoten. Je kunt kiezen uit verschillende printjes.

Voor Aimee heb ik gekozen voor de Black Graint print. Dit jurkje heeft lange mouwen, dus ze kan het met dit weer al aan. Als het echt nog koud is, zoals vandaag. Dan combineer ik het met een vestje. Aimee kan dit het hele jaar door dragen. Voor vandaag heb ik gekozen voor een oversized vest. Aimee is klaar voor een mooie dag!

Je kunt het jurkje shoppen via deze link

DSC_1279

DSC_1288

DSC_1294

DSC_1307

DSC_1311

DSC_1308

Klik hier om te shoppen bij Zezuzulla

Wat vind jij van dit jurkje?

Tags:

Plaats een reactie