POCOPATO| NIEUW KINDERMODEMERK GESPOT

Poolse kinderkleding merken zijn hot! Let’s meet Pocopato! Een nieuw kinderkleding merk uit Polen dat wij echt met jullie moeten delen! Want de collectie is echt om van te watertanden! The sky is no limit! Uit die gedachte is de zomercollectie ontstaan. Toffe prints, patronen en een combinatie van verschillende kleuren gebaseerd op het heelal en alles wat daar omheen zit! De collectie is gemaakt voor kinderen die niet bang zijn hun fantasie te gebruiken, die van van coole space prints houden en die hun dromen achterna gaan! Alle items uit de collectie zijn gemaakt van zachte stoffen, ecologische materialen en hebben een uniek ontwerp! De kleding wordt geproduceerd in Polen en wordt inmiddels internationaal verkocht. De collectie bestaat uit o.a. T-shirts, broeken, rompers, jurkjes en stoere petten en is unisex! Super fijn en gemakkelijk combineren dus! Wij worden helemaal hebberig bij het zien van de collectie! Jullie ook?!

Je kunt de collectie van Pocopato bekijken en shoppen via deze link

strona_22

strona_8

strona_20

strona_13

strona_16-001

strona_16

strona_20-001\ strona_21

strona_7

Klik hier om te shoppen bij Pocopato

Wat vind jij van dit nieuwe Poolse kinderkleding merk?

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie