MINI RODINI | OUTFIT AIMEE

Door Sophary:

Zo … heerlijk! Mijn mamadag zit er weer op. Ik kan weer even languit op de bank met een laptop op mijn schoot, even me-time houden. En dat betekent eventjes lekker bloggen met een theetje in mijn hand. Pfff, die mamadagen zijn vermoeiender dan een fulltime werkweek. Ik zit nu in de fase dat ik alles in 2-voud zou willen toveren. Want wat grote broer heeft, moet kleine zus ook hebben en andersom. En dan maakt het echt niet uit om wat het gaat. Ik ben dus heel de dag door bezig geweest om een slachtveld te voorkomen tussen een als-ik-NU-niet-meteen-krijg-dan-krab-ik-je-ogen-uit-peuter en een als-je-waagt-dat-af-te-pakken-dan-sla-ik-je-hersens-in-met-alles-wat-ik-kan-vinden-kleuter.

Zo was er vandaag ook strijd om de Hunter regenlaarsjes. Aimee heb ik de strijd laten winnen. Na pijn en moeite heb ik grote broer achter de tv gepland met een aantal afleveringen van zijn lievelingsserie Ninjago, met de belofte dat hij ze daarna aan mocht. In de tussentijd kon ik even met Aimee – met haar veel te grote regenlaarsjes – naar buiten. Dan kon ze zich even uitleven in de regenplassen.

Het moest waarschijnlijk zo zijn, want toevallig passen haar gele laarsjes perfect bij de rest van haar outfit. Om de grijs/grauwe regenachtige dag van vandaag wat kleur te geven, is ze all-over Mini Rodini, een knalgele sweater met tijgerprint legging.

Via deze link shop je Mini Rodini

DSC_1281
DSC_1295
DSC_1284
DSC_1302
DSC_1310
DSC_1285
Shop hier Mini Rodini

Wat vind jij van deze outfit?!

Tags:

Plaats een reactie