JURKJE MINI RODINI | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Het heeft even geduurd, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Het eerste jurkje in de garderobe van Aimee is een feit. Zoals je weet, ben ikzelf dol op jurkjes en rokjes en vooral ook voor kleine meisjes. Maar helaas paste het nog niet bij Aimee. Dus ik heb tot op heden eigenlijk alle jurkjes die ik tegenkwam genegeerd. Tot ik laatst in een moment van verstandsverbijstering in een kinderkledingwinkel verliefd werd en dus voor het eerst een jurkje heb aangeschaft – het rek met Mini Rodini mij had overgehaald om toch maar eens te komen kijken. Het jurkje met print sprong er bovenuit en als een malle trok ik zelf een sprintje naar de kassa om het jurkje af te rekenen.

Ik wist zeker dat dit jurkje wel zou passen bij Aimee, omdat het geen standaard jurkje is. Het is een soort van sweaterdress die nonchalant en stoer valt met een te gek overall hartjesprint. Ik ben vooral weg van de laagjes aan de onderkant het jurkje.

Via deze link kun je het jurkje shoppen

DSC_1239

DSC_1241

DSC_1248

DSC_1234

Shop hier het jurkje

Wat vind jij van dit jurkje?

Plaats een reactie