SPROET & SPROUT + MINI RODINI OUTFIT


Door Sophary:

De belangrijkste reden dat we naar Haarlem zijn verhuisd, is vanwege het strand. De kids zijn net als alle andere kids helemaal dol op het strand. Aimee en haar broer worden hondsdol als ze zand en water zien. En als de kids blij zijn, dan zijn wij ouders natuurlijk ook happy – hoe cliché het ook klinkt. En niet geheel onbelangrijk … Haarlem behoort tot 1 van de leukste winkelsteden van Nederland en is ook al meerdere keren uitgeroepen tot de beste shopstad – heel vervelend voor mijn portemonnee. En daar kom in een vervolgblog zeker op terug.

Maar eerst naar dat Zandvoort strand in onze achtertuin. Nou ja, zo noemen wij het. Op 15 minuutjes fietsen, waaien we met dit weer weg op het strand. Zodra we maar in de mood zijn om een frisse neus te halen aan zee, zijn we te vinden in Zandvoort.

Met dit weer zijn vestjes helemaal fijn. Dit vestje van Sproet en Sprout is heerlijk warm voor buiten. Zolang het niet regent, heeft Aimee voldoende aan dit vestje. En het is makkelijk te combineren met stoere broekjes en jurkjes. Aimee draagt ‘m hier op een legging van Mini Rodini in combi met haar Nikes.

Wat vind jij van deze combinatie?

Shop hier het vestje van Aimee

Klik hier om het vestje van Aimee te shoppen

 

Wat vind jij van deze outfit van Aimee? We vinden het leuk als je een reactie achterlaat op Facebook!

Tags: , ,

Plaats een reactie