TUMBLE ‘N DRY |OUTFIT OLIVIA

Hoe gaaf is de jumpsuit die Olivia draagt? Ik ben er verliefd op! Een jumpsuit vind ik over het algemeen altijd erg leuk, stoer, eigenwijs en een tikkeltje sjiek staan. Zowel bij kinderen als bij dames.

Het enige nadeel in ‘onze situatie’ is: Olivia krijgt zelf de knoopjes niet open en kan zo zelf niet naar de WC. Mevrouw wil graag alles zelf doen en ik mag vooral niet helpen! Maar goed ik heb Olivia wijs gemaakt dat dit een heel gaaf pakje is wat Elsa van ‘Frozen’ ook heeeeeel mooi vindt. Dus alleen bij dit pakje mag ik Olivia helpen met naar de WC gaan.

De jumpsuit is van het kinderkleding merk Tumble ‘n Dry. Het is gemaakt van een heel fijn en zacht soepel vallend stofje. Luchtig en voor Olivia fijn om in te spelen. Mijn oog viel meteen op de details van deze jumpsuit: een combinatie van verschillende stoffen, een zilverkleurig rijgkoord en een mooi zilver biesje op de achterkant.

Een outfit waarbij je niet na hoeft te denken en die er toch heel hip uit ziet. Een paar blitse sneakers of sandalen eronder en je bent al klaar. Hier worden wij vrolijk van, jullie ook??

Pssssst..: de jumpsuit is nu in de sale bij Tumble ‘n Dry, dus sla snel je slag!

Je kunt de jumpsuit shoppen via deze link

tumble jumpsuit olivia tumble jumpsuit olivia tumble jumpsuit olivia tumble jumpsuit olivia tumble jumpsuit olivia tumble jumpsuit olivia

Klik hier om direct bij Tumble ‘N Dry te shoppen

Wat vind jij van de jumpsuit van Olivia?

Tags: , ,

Plaats een reactie