OLIVIA IN ZOMERJURK VAN TUMBLE ‘N DRY


Nu Olivia loopt ben ik als een gek jurkjes gaan shoppen. Ik vind ze zo leuk staan bij Olivia, vooral met mooi weer en blote benen en armen. Olivia heeft nog de leeftijd dat ze van die heerlijke spek beentjes en armpjes heeft. Geweldig om deze te zien toch? Daarnaast draagt Olivia heel graag een jurkje nu. Ze voelt zich zo vrij als een vogeltje en het is lekker luchtig met deze tropische temperaturen in Bonaire.

En niet alleen in Bonaire, in Nederland hebben we ook al een aantal prachtige dagen gehad en hebben wij nog een mooie zomer in het vooruitzicht.

Ik heb dit jurkje gescoord bij Tumble ‘N Dry. Het is een stijlvol wit jurkje. De pofmouwtjes, het gesmokte bovenkant en de kanten sierrandjes geven het jurkje een echte prinsessen look, zoals oma zou zeggen.
Goed om te weten, het jurkje schijnt niet door, het heeft namelijk een extra onderjurkje.

Tumble ‘N Dry blijft toch wel een van mijn favoriete merken. Het merk is hip, gaaf, betaalbaar en van een goede kwaliteit. Deze website blijf ik altijd goed in de gaten houden om mijn favoriete items te scoren.

Klik hier om dit jurkje te shoppen

Tumble n dry jurk Kindermodeblog Tumble n dry jurk Kindermodeblog Tumble n dry jurk Kindermodeblog Tumble n dry jurk Kindermodeblog Tumble n dry jurk Kindermodeblog

Wat vinden jullie van dit jurkje?

Klik hier om naar de website van Tumble ‘n Dry te gaan

Tags: , ,