TUMBLE ‘N DRY | WINTERJAS OLIVIA

Het jachtseizoen naar een goede winterjas is weer geopend. Inmiddels weet ik dat je een winterjas op tijd moet kopen, tenminste wil je een goede en hippe! Deze gaan namelijk als verse broodjes over de toonbank.

Gelukkig zijn er genoeg leuke jassen online en in de winkel te vinden. Afgelopen winter heb ik een jas voor Olivia gescoord van het merk Tumble ‘n Dry. Deze jas is mij zo goed bevallen dat ik dit jaar weer een jas van Tumble ‘n Dry heb gescoord. Voor een winterjas kies ik zelf graag een veilige en neutrale kleur, donkerblauw! Deze kleur staat Olivia goed en vooral in de winter als ze bleek ziet. Daarnaast vind ik deze kleur makkelijk te combineren. Er zijn ook genoeg vrolijke en kleurrijke jassen te koop.

Deze keer heb ik voor een lang en getailleerd model gekozen met een capuchon (een must voor mij)! De jas is lekker dik en goed bestand tegen wind, sneeuw en regen. De binnenkant is gevoerd van een zachte fleece stof, wat erg zacht aanvoelt.

De jas is natuurlijk op de groei gekocht want als we ‘pech’ hebben kan het koude winter weer tot en met maart blijven. Een goede tip voor alle mama’s, wanneer je kinderen nog volop aan het groeien zijn, koop een winterjas altijd één maat groter.

Olivia is klaar voor de winter en jij?

Klik hier om deze winterjas te shoppen

Olivia Tumble n dry jas Olivia Tumble n dry jas Olivia Tumble n dry jas Olivia Tumble n dry jas Olivia Tumble n dry jas Olivia Tumble n dry jas

Klik hier om naar de website van Tumble ‘n Dry te gaan

Wat vinden jullie van deze winterjas? Heb jij al een winterjas gescoord?

Tags: , ,

Plaats een reactie