UNISEX KINDERKLEDING


Door: Sophary

Waarschijnlijk wist je het nog niet, maar Aiden heeft ook een zusje. Toen ik destijds bij de geslachtsecho er achter kwam dat Aiden een zusje kreeg, was ik zo blij als een kind ;-). Want dan kon ik eindelijk ook eens voor een meisje gaan shoppen.

Gezien mijn shopverslaving ging ik natuurlijk meteen helemaal los. Uiteraard heb ik mijn shopverslaving best onder controle – denk ik zelf – haha. Uhuh, denk je??!! Maar echt! Bij de aankopen van Aiden denk ik zoveel mogelijk in unisex-style. Want zijn zusje moet het straks ook aankunnen, in girliestyle dan he. Dat kan ik dan als reden aanvoeren als de postbode weer voor de zoveelste keer aanbelt. Ik ben daarom vooral op zoek naar coole items die unisex gedragen kunnen worden.

Zo heb ik laatst een nieuw merk ontdekt, Lötiekids. Een Spaans merk uit Barcelona met supertoffe allover printjes, mooie zachte kleurtjes en stoffen. Zij staan voorals bekend om hun unisex collectie. Komt dat nog eens mooi uit.

Aiden heeft vandaag een shirt aan met een overall print die eigenlijk van een afstandje onopvallend is. Dit shirt kan ik namelijk straks voor een meisje combineren met bijvoorbeeld een oudroze broek. Voor deze shoot heb ik het gecombineerd met baggy jeans van I dig denim, waardoor het setje stoer maar juist heel basic oogt. De vrolijke flamingo schoenen en gestreepte sjaal maken deze outfit compleet.

 

Je kunt het shirtje shoppen bij Lötiekids

DSC_0461

DSC_0468 (1)

DSC_0518

DSC_0497

DSC_0495

Klik hier om naar Lötiekids te surfen

Tags: