ZOMER IN LITTLE PIECES EN LOTIEKIDS

Regendagen in de zomer maken meteen alle twijfels los. Wat trek je aan? Niet te warm, niet te koud! Wel of geen warme trui, wel of geen korte broek. Meestal wordt het dan een broek met een shirtje, of een korte broek met een trui. Ik weet niet hoe dat zit bij jullie kinderen, maar die van mij – en dan praat ik even alleen voor m’n dochter – heeft het echt never nooit koud. Die zou bij wijze van spreken nog met -1 in een zomer outfitje kunnen rondhuppelen.
Zomer draagt vandaag een broekje van Little Pieces, shirtje van Lötiekids en ze heeft ook een nog een roze trui voor als het toch te koud wordt. Het jeansbroekje van Little Pieces is stoer, maar door de romantisch geborduurde stof ook erg lief. Dit is een relaxed outfitje voor naar school of in de vakantie. Have fun today!

Klik hier voor meer Little Pieces

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-63

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-72

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-71

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-65

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-67

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-74
Klik hier om Little Pieces te shoppen

OF

Bekijk hier de verkooplijst voor een winkel bij jou in de buurt

Wat dragen jullie kids met dit weer?

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags:

Plaats een reactie