NIEUW BINNEN BIJ KINDERMODEBLOG

Badpakjes om op te (vr)eten, leggings die stuk voor stuk té leuk zijn, een hagelwit zomer jurkje gemaakt van verschillende materialen als kant en tule. Het gebruik van meerdere stoffen en texturen zorgt ervoor dat een item er rijker uit ziet en meer doet ”leven”. Nou, bij het zien van deze nieuwe items maakt mijn hart een sprongetje. Die van jou ook?

De stoere badpakjes van Name it in fel gekleurde panterprint. Gegarandeerd een hit bij mij 😉 En dan die zoetjes van Billie Blush, die wil ik ook echt even met je delen! Deze vind ik zó gaaf! De afwisseling in reliëf, de gladde glanzende stof gecombineerd met een matte textuur stof. En dan de geel / roze kleur combinatie. Zo zacht en zoet. Dat wordt super stylish babyzwemmen 😉

Ook leuk vind ik het kleuren pallet van deze nieuwe items. Het blijkt maar weer dat dit niet perse heel breed hoeft te zijn om spannend te blijven. De gele, zwarte en witte ”kleur” tinten lijken misschien saai maar de combinatie hiervan is dit juist helemaal niet! Verder zien we ook veel printjes die juist expres in een andere kleurenmix zijn gegoten. Waar voorheen dieren prints ook echt in die kleuren werden geprint, zien we nu juist vaak dat deze in een opvallend kleurtje zijn geprint. Super leuk en een heel verfrissend! Ik vind echt alles leuk aan dit rekkie. Wat jij?

– X♡ – Free

_D6C8148

_D6C8002

_D6C8008

_D6C8178

_D6C8048

_D6C8175

_D6C8181

D6C8012

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? ( klik hier om aan te haken voor nog meer inspiratie )

Tags: , , ,

Plaats een reactie